Mens

MensMens

Al onze medewerkers doorlopen het programma 1LevelUp. In onze Academy hebben wij dit programma zelf ontwikkeld. De basisgedachte achter dit programma is:

Wanneer iedereen één stap omhoog maakt, maakt de organisatie tien stappen omhoog.
Wanneer iedereen één stap omhoog maakt, hoeven niet een paar mensen vijf stappen te maken.Wij leiden via het meester/gezel systeem mensen in onze eigen Academy op. Mensen met een langdurige WW uitkering of mensen met een Wajong uitkering willen wij ook graag een kans geven. Dat past bij de verantwoordelijkheid die wij graag nemen voor onze omgeving. Via onze leermeesters gaan zij in de praktijk aan de slag als applicateur. Parallel daaraan volgen zij vanuit de Academy via het ROC een scholingstraject van 2 tot 3 jaar. Hiervoor werken bij met het Skills Paspoort, waarbij via een ervaringscertificaat een MBO niveau verkregen wordt.

Onze materialen en gereedschappen stellen ons in staat om te werken volgens de hoogste normeringen. De veiligheid van onze medewerkers is hierbij uiteraard het voornaamste uitgangspunt. Van alle controles van inspectie SZW hebben wij een positieve beoordeling gekregen.

Bij ons aanname beleid is SROI (Social Return On Investment) een wegingsfactor. Recentelijk hebben wij weer mensen aangenomen vanuit een SROI situatie. Ook vullen wij ieder jaar enkele stageplaatsen in en geven gastcolleges of demonstraties op scholen.